Bericht schrijven >

« vorige 1 | 2 | 3 | 4 volgende »

We werden heel vriendelijk ontvangen met een leuke attentie in de studio,nl.een karaf heerlijke witte wijn.De studio is zeer gezellig ingericht,alles erop en eraan,goede douche,bed en matras perfect voor een goede nachtrust.Zoals afgesproken bracht de gastvrouw stipt om 9u ons uitgebreid,lekker en vers ontbijt. Een echte aanrader !

Ronny en Nora - 01-05-2016 - 09:52

Aggie en Frans.

Nogmaals willen wij jullie hartelijk bedanken. Wat was het leuk bij jullie. Fijn appartement. Heerlijk zwembad. Mooi weer. Rustig. Wat wil een mens nog meer!

Marlie & Esther - 11-08-2015 - 14:34

Beste Fam Engelen,
Wij kwamen maandag compleet doorweekt van de regen bij jullie aan. Jullie vonden het zelf erg dat we zo nat waren geworden. De dagen daarna ging het steeds beter qua weer.We hebben heerlijk in de omgeving gefietst, en genoten van jullie mooie tuin met zwembad. Het appartement, de bedden,en het ontbijt noem maar op,het was allemaal prima. En niet te vergeten jullie gastvrijheid en vriendelijkheid.Bedankt voor alles. Nelly en Peter Jacobs

F Engelen - 13-07-2015 - 20:57

beste Aggie en Frans,
Een fijne ontvangst en een mooi appartement. Alles bij de hand, en heerlijke bedden.Gisteren genoten van het prachtige weer met koffie in de rustige tuin.De wijn was zalig Bedankt! Wij komen zeker terug.
Ton en Irene

Ton en Irene - 05-10-2014 - 12:57

Lieve Aggie en Frans
Wat hebben wij genoten bij jullie!
Jullie hebben onze zware tochtjes van het Pieterpad (35 graden)enorm verlicht.De ontvangst met wijn, jullie heerlijke tuin met verwarmd zwembad, en vooral jullie hartelijke gastvrijheid,waren een verkoelende douche!! We zullen zeker een keertje terug komen.
Jullie zouden een dikke eerste plaats winnen in de B en B wedstrijd
op de TV.
Heel veel liefs,
Ingrid en Tonnie
Borculo

Ingrid en Tonnie - 27-07-2014 - 13:17


Bericht schrijven >

« vorige 1 | 2 | 3 | 4 volgende »