Bericht schrijven >

« vorige 1 | 2 | 3 | 4 volgende »

Fantastisch! Een prachtig plekje met een privézwembad erbij. Wat een luxe! Een schitterende tuin met een gezellig prieeltje waar we konden genieten van een glas lekkere zelfgemaakte wijn. Precies wat we nodig hadden na een lange wandeldag. Dank voor het gastvrije onthaal!

Jose en Frank - 14-06-2014 - 16:40

Wij hebben een paar dagen verbleven in de bed and breakfast van Aggie en Frans.
Bij aankomst werden wij hartelijk ontvangen. Feitelijk bestaat de verblijfsruimte uit een slaapkamer met twee heerlijke bedden, een eigen douche en toiletruimte en een woonkamer met keukenblok met electrische kookplaat, koelkast en magnetron. Omdat het prima weer was werd het prima ontbijt in de grote tuin geserveerd, lekker gezellig in het prieeltje.Wat nu zo fijn is dat je in je appartementje gewoon helemaal je eigen kunt doen en ook je eigen potje kunt koken. Het is daarom geschikt om meerdere dagen te verblijven bij Aggie en Frans, die zelf lekkere rode en witte wijn maakt.Als je van fietsen en wandelen houdt dan is je keuze om hier naar toe te gaan zeker niet verkeert. Zoek niet langer naar een bed and breakfast en boek een of meerdere dagen bij Engelen bed and breakfast
hans en leny - 18-05-2014 - 21:51

Lieve Aggie en Frans,
Wij hebben 6 heerlijke dagen gehad bij jullie.
Een van de factoren van jullie is de hartelijkheid en zorgzaamheid,op een hele mooie plek in Limburg.
Bedankt en tot later.
Lieve groet ,Irene en Marja

Frans en Aggie - 03-08-2013 - 10:08

Beste Frans en Aggie,
Voor de 4e keer heb ik inmiddels, als zakelijke reiziger, opnieuw in jullie zeer aangename Bed and Break overnacht.
Jullie beschikken over een paar aantrekkelijke appartementen met uitstekende bedden, altijd schoon en om even te ontspannen een geweldige tuin met zwembad.
Er staat altijd een heerlijk, door jullie zelfgemaakt, karafje wijn op tafel en tijdens mijn laatste bezoek ook nog een schaal met verse kersen.
En elke een ochtend een prima ontbijt.
Dank voor de gulle gastvrijheid en terugkomen doe ik zeker.

Sietse Ploeger

Sietse Ploeger - 21-07-2013 - 09:27

Beste Frans en Aggie,
Het was maar een nachtje,maar we hebben het prima gehad,ruim appartement met heerlijke zithoek,keukenblok en badkamer en heerlijke bedden.Vanmorgen lekker kunnen ontbijten,en nu weer de fiets op richting Genk en maar zien waar we vanavond slapen.Dank voor de gastvrijheid en de heerlijke rode wijn.
Jos en Madelein,
Koudekerke

Jos en Madelein - 30-06-2013 - 13:34


Bericht schrijven >

« vorige 1 | 2 | 3 | 4 volgende »