Bericht schrijven >

Beste familie Engelen,
Het was maar voor 1 nacht, maar wij willen jullie bedanken voor jullie gastvrijheid. Het is een geweldig mooi appartement, heel compleet.
Dat we ongevraagd naar het station in Echt zijn gebracht.
Geweldig!!!!! Nogmaals bedankt.


Cees en Ineke Faeseler
We waren de eerste keer bij jullie op 1e Pinksterdag 2017, helaas maar een nacht.
Dus hebben we direct enthousiast een hele week geboekt het volgend jaar juni/juli.
Dat zegt genoeg, lijkt mij.
Erg aardige gastvrouw en -heer. Heerlijk oord.

Marianne en Jos Bennis
Onderweg van Molenhoek naar Eysden wandelend langs de Maas,was het bij u pure kwaliteit. Een top lokatie met een heerlijke witte wijn!!!
Een topper
29 okt 2016

Henk Menzink
  Hallo Aggie en Frans
Hartelijk dank nog voor de fijne ontvangst. We hebben echt genoten van ons verblijf (o.a. een romantisch partijtje zwemmen onder de sterrenhemel !). Fijne afsluiter van een toch wel zware fietsvakantie (http://stijnenmietgaanfietsen.blogspot.be/2016/08/ronde-van-nederland-deel-2-18-tot-28.html). Hopelijk tot ziens !

Stijn en Miet
Lieve gastvrouw en gastheer , we willen jullie nog eens extra bedanken voor de praktische tips om de auto in de omgeving van Roermond probleemloos te parkeren en vandaar uit rustig te fietsen langs de waterkant , zelfs tot in het centrum van Roermond verliep dit vlotjes . Mega goede raad , dankjewel ;-)

Ronny en Nora
We werden heel vriendelijk ontvangen met een leuke attentie in de studio,nl.een karaf heerlijke witte wijn.De studio is zeer gezellig ingericht,alles erop en eraan,goede douche,bed en matras perfect voor een goede nachtrust.Zoals afgesproken bracht de gastvrouw stipt om 9u ons uitgebreid,lekker en vers ontbijt. Een echte aanrader !

Ronny en Nora
Aggie en Frans.

Nogmaals willen wij jullie hartelijk bedanken. Wat was het leuk bij jullie. Fijn appartement. Heerlijk zwembad. Mooi weer. Rustig. Wat wil een mens nog meer!

Marlie & Esther
Beste Fam Engelen,
Wij kwamen maandag compleet doorweekt van de regen bij jullie aan. Jullie vonden het zelf erg dat we zo nat waren geworden. De dagen daarna ging het steeds beter qua weer.We hebben heerlijk in de omgeving gefietst, en genoten van jullie mooie tuin met zwembad. Het appartement, de bedden,en het ontbijt noem maar op,het was allemaal prima. En niet te vergeten jullie gastvrijheid en vriendelijkheid.Bedankt voor alles. Nelly en Peter Jacobs

F Engelen
beste Aggie en Frans,
Een fijne ontvangst en een mooi appartement. Alles bij de hand, en heerlijke bedden.Gisteren genoten van het prachtige weer met koffie in de rustige tuin.De wijn was zalig Bedankt! Wij komen zeker terug.
Ton en Irene

Ton en Irene
Lieve Aggie en Frans
Wat hebben wij genoten bij jullie!
Jullie hebben onze zware tochtjes van het Pieterpad (35 graden)enorm verlicht.De ontvangst met wijn, jullie heerlijke tuin met verwarmd zwembad, en vooral jullie hartelijke gastvrijheid,waren een verkoelende douche!! We zullen zeker een keertje terug komen.
Jullie zouden een dikke eerste plaats winnen in de B en B wedstrijd
op de TV.
Heel veel liefs,
Ingrid en Tonnie
Borculo

Ingrid en Tonnie


Bericht schrijven >